Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston – “Deal”

Het lijkt een ding te zijn daar ‘Down Under’, experimentele popmuziek. Met Flume hebben ze er al een hele grote artiest rondlopen, maar met Thomston is de opvolging verzekerd. Het verhaal van de ambitieuze Thomas Stoneman begon in zijn slaapkamer, en onder de naam Thomston maakte hij zijn grote dromen in 2016 al helemaal waar met een debuutalbum. Nu gaat hij voor het echte werk. Met “Acid Rain” scoorde de jongeman zijn eerste grote hit en sindsdien gaat het snel. Zijn nieuwste single “Deal” gaat verder op dat elan, en is een vrolijke, elektronische plaat geworden.

Met een elektronische drum en een paar experimentele samples komt “Deal” op gang, terwijl Thomston zelf wat rapt. De refreinen voelen opgewekt aan, en met het herhaaldelijke ‘What’s the deal baby?’ wordt het al snel een aanstekelijk, dansbaar nummer. De single heeft wel iets weg van Flume met al die experimentele geluidjes, alleen klinken die bij Thomston veel braver. Het nummer eindigt nogal plots met een opbouwende piano en fades, maar dat is niet verkeerd. De Nieuw-Zeelander maakte met “Deal” een degelijk nummer, dat wel een plaatsje in onze playlist verdient.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1627 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "honeymoon"

Nieuw-Zeelander Thomston dropte enkele maanden terug zijn single “Magnolia”, de eerste sfeervolle worp van het aankomende album dat we binnenkort hopelijk in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "JPA989"

Nieuw-Zeelands poptalent Thomston verraste in 2014 de muziekindustrie met zijn experimentele pop op zijn eerste ep Argonaut. Ondanks de torenhoge verwachtingen, scheerde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "April"

Amper achttien was Thomston toen hij door velen bestempeld werd als de nieuwe popster. De Nieuw-Zeelander liet zich door de hoge verwachtingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.