Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Thomston – “Acid Rain”

De Nieuw-Zeelander Thomston brengt al sinds 2014 iets complexere popmuziek uit en wist er al een tiental miljoenen streams op Spotify mee te verzamelen. Erg productief kunnen we Thomston echter niet noemen, gezien hij amper twee ep’s en een plaat heeft gelost in vier jaar. Misschien komt daar dit jaar verandering in want hij loste net zijn eerste single, het door hem zelf geproduceerde “Acid Rain”.

“Acid Rain” begint vrij éénvoudig met enkel de stem van Thomston en een akoestische gitaar. Naar mate het nummer vordert, krijgt het wat meer lagen en groeit het naar een climax toe. Ondanks dat “Acid Rain” wat anders klinkt in vergelijking met de muziek die hij eeder loste, past het nummer wel goed in de evolutie die hij als muzikant heeft doorgemaakt in de loop der jaren.

Facebook

8 juni 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief