Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single STAKE – “Doped Up Salvations”

Dat Steak Number Eight voortaan verder gaat als STAKE is intussen algemeen geweten. In mei brachten ze een gelijknamige ep exclusief op vinyl uit met drie nieuwe nummers. “Catatonic Dreams” is een uitgelezen voorbeeld van hoe de sound van de band samen met hun naamswijziging is veranderd. Fans van de Wevelgemse band bleven na dit geslaagde voorgerecht achter met een gigantische honger naar meer.

In november krijgen we eindelijk het eerste volwaardige album van STAKE: Critical Method. Hieruit is de single “Doped Up Salvations” vanaf vandaag te horen. De snedige en schizofrene gitaarriffs klinken heel nineties en zouden niet misstaan hebben op een Nirvanaplaat, naast “Territorial Pissings” of “Tourette’s”. STAKE pakt uit met een energetische bom, waar, naast de nieuwe sonische ravage, ook de gekende mokerslagriffs van Steak Number Eight in terug te vinden zijn. De honger naar meer is bij deze allesbehalve gestild.

Critical Method verschijnt op 1 november via Hassle Records.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 juli 2019

About Author

Martijn Minne


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single STAKE – “Doped Up Salvations””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief