Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pabllo Vittar ft. Charli XCX – “Flash Pose”

De naam Pabllo Vittar doet misschien geen belletje rinkelen, maar deze Braziliaanse gaat de geschiedenis in als eerste drag queen die voor een Grammy genomineerd werd. In 2015 werd de latin zangeres bekend in eigen land met een Portugese versie van “Lean On” van Major Lazer. In 2017 werkte de zangeres samen met Major Lazer en Anitta en al snel volgde die Grammy nominatie. Vorig jaar kwam het tweede album van de drag queen uit, en dit jaar mogen we het derde album al verwachten. Pabllo Vittar wordt in haar thuisland gezien als een van de grootste stemmen in de LGBTQ+ community, doordat ze zo open is over queer zijn in een land waar er nog steeds gevaar dreigt voor de holebi’s.

“Flash Pose” is een mooie, vlotte mix tussen de sound van Pabllo Vittar en Charli XCX. De beats van Charli moeten niet onderdoen voor het latin ritme van Vittar. De zuiderse muziek gaat gepaard met een niet al te ingewikkelde tekst, waardoor het refrein na een paar keer luisteren wel blijft hangen. “Flash Pose” is een degelijk nummer, maar misschien is het allemaal een beetje te simpel om een nieuwe Grammy nominatie in de wacht te slepen. Toch doet de samenwerking tussen Pabllo Vittar en Charli XCX de temperatuur met gemak nog een graad of twee stijgen.

Het derde album van Pabllo Vittar verschijnt later dit jaar, maar meer details zijn nog niet bekend. Ook Charli XCX brengt binnenkort een nieuw album uit en daarvoor werkte ze onder andere al samen met Troye Sivan, Lizzo en recentelijk Christine And The Queens. Op die plaat zal er een andere samenwerking tussen Pabllo Vittar en Charlie XCX verschijnen.

Pabllo Vittar: Facebook / Instagram

Charli XCX: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

582 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Icona Pop – “Feels in My Body”

Een wereldhit scoren heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Vraag dat maar aan Caroline Hjelt en Aino Jawo. Hun debuut “Manners”…
AlbumsRecensies

Charli XCX - how i'm feeling now (★★★★): Progressieve quarantainecreatie

De Britse futuristische popartieste Charli XCX voerde het idee uit waar ongetwijfeld menig artiest van gedroomd heeft: een gloednieuw album maken tijdens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.