Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “1999” Ft Troye Sivan

Futuristische popprinses Charli XCX bracht vandaag opnieuw een nieuwe single uit. Het is al haar vijfde single die ze dit jaar uitbrengt. Ditmaal moet ze het niet alleen doen, maar krijgt ze de hulp van haar goeie vriend Troye Sivan. De jonge Australiër kwam eind augustus nog maar op de proppen met zijn nieuwe album Bloom (dat bovendien op erg lovende kritieken onthaald werd) en laat nu dus alweer van zich horen.

Hoewel de muziek van Charli XCX vaak de toekomst van de pop wordt genoemd, keert de jonge Britse deze keer terug naar het verleden. Althans met de inhoud van haar nummer. “1999” heeft het dan wel inhoudelijk over het verleden, de sound blijft toch erg futuristisch, zoals we XCX kennen. Ook Troye Sivan voelt zich duidelijk in zijn sas op dit soort muziek, zelfs zonder de bekende autotune van zijn collega.

Op de cover van het nummer zien we de twee popsterren bovendien in een outfit à la Matrix. “1999” brengt je tegelijk naar het verleden en naar de toekomst!

Website / Twitter / Youtube

5 oktober 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief