Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “1999” Ft Troye Sivan

Futuristische popprinses Charli XCX bracht vandaag opnieuw een nieuwe single uit. Het is al haar vijfde single die ze dit jaar uitbrengt. Ditmaal moet ze het niet alleen doen, maar krijgt ze de hulp van haar goeie vriend Troye Sivan. De jonge Australiër kwam eind augustus nog maar op de proppen met zijn nieuwe album Bloom (dat bovendien op erg lovende kritieken onthaald werd) en laat nu dus alweer van zich horen.

Hoewel de muziek van Charli XCX vaak de toekomst van de pop wordt genoemd, keert de jonge Britse deze keer terug naar het verleden. Althans met de inhoud van haar nummer. “1999” heeft het dan wel inhoudelijk over het verleden, de sound blijft toch erg futuristisch, zoals we XCX kennen. Ook Troye Sivan voelt zich duidelijk in zijn sas op dit soort muziek, zelfs zonder de bekende autotune van zijn collega.

Op de cover van het nummer zien we de twee popsterren bovendien in een outfit à la Matrix. “1999” brengt je tegelijk naar het verleden en naar de toekomst!

Website / Twitter / Youtube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Charli XCX - "Club classics" & "B2b"

‘It’s Charli, baby’ en dat met een nieuwe dubbelsingle die ons helemaal warm – en zelfs heet – maakt voor haar nieuw…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Von dutch"

Gisteren maakte de Britse zangeres Charli XCX de titel van haar opkomende album bekend. Brat komt pas deze zomer uit, maar toch…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.