Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Clairo – “Sofia”

Bedroompop met plezante melodietjes en een vibe die uitstraalt dat niets moet, maar alles mag: iets voor jou? Clairo blinkt erin uit, dus zoek niet verder! Claire Cottrill uit Boston zette zichzelf op de kaart met haar DIY-clip voor “Pretty Girl” en begon vervolgens gestaag aan haar opmars. De twintiger bracht al enkele ep’s uit en op haar eerste langspeler Immunity is het nog maar wachten tot op 2 augustus. Daaruit kregen we al het vrolijk-nostalgische “Bags” en het onverwachts poppy “Closer to You” te horen. Met “Sofia” bezorgt Clairo ons nog een laatste single.

“Sofia” is een ode aan koppels van hetzelfde geslacht en crushes op bekendheden. Clairo lijst in de aankondiging van de single zelf enkele Sofia’s op waarover zij wel eens fantaseerde (met name Sofia Coppola en Sofia Vergara). Gelukkig komen ook alle andere namen (met drie lettergrepen althans) in aanmerking om gezongen te worden op de uiterst catchy melodie. “Sofia” is opnieuw Clairo’s bedroompopsound zoals we die gewend zijn en graag hebben. De jongedame klinkt zweverig verliefd, en tegelijk kan je je haar ook uitbundig ronddansend inbeelden uit puur enthousiasme. Clairo geeft het gevoel van een crush perfect weer, en alle Sofia’s zullen vereerd zijn.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief