Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aprile – “On Oppression”

De Belgische Aprile bracht drie jaar geleden zijn eerste officiële single uit en meer had hij niet nodig om al terecht te komen op onder andere Les Nuits Botanique, Brussels Summer Festival en Volta in Brussel. Na een releasestilte die langer duurde dan ons lief was, kwam er midden mei dan eindelijk een tweede single, en wat voor een. Met het sensuele “Love Inside” werd de komst van een ep aangekondigd en vandaag kregen we daar het tweede voorsmaakje van toegestopt.

Ook “On Oppression” is weer heerlijk funky en dansbaar. Vooral het refrein oefent een oorwurmfunctie uit en laat ons niet los. Hier niet op bewegen, zou aanvoelen als een straf, zeker wanneer Aprile met zijn ultratactische progressies komt aandraven. Zijn sound heeft ook heel wat weg van die van Jungle en dat staat haast onlosmakelijk in verband met het bezitten van hitpotentieel. Niet slecht, dus! Dit talent van eigen bodem moet hoognodig zijn verdiende airplay krijgen.

Op 16 augustus zal Aprile de benen in beweging brengen op het Royal Festival de Spa.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief