Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aprile – “Love Inside”

Het is al drie jaar geleden dat Aprile zijn eerste veelbelovende, catchy single uitbracht, maar daarna lieten nieuwe releases op zich wachten. Intussen schopte de Belgische jongeman het wel al tot op de podia van Brussels Summer Festival, Les Ardentes, Les Nuits in Botanique en onlangs nog Volta in Brussel. De reden daarvoor is meteen voelbaar: zijn lichte mix van funk en sensualiteit heeft het steeds gemunt op de heupen. Vandaag is het eindelijk tijd voor de langverwachte, officiële opvolger. “Love Inside” maakt ons al zomers warm voor de ep die eraan schijnt te komen in de herfst.

De liefde, maar vooral de sensuele spanning druipt er vanaf op “Love Inside”. Aprile’s stem heeft iets enorm zwoel over zich en dat volstaat al om voor deze Belg te zwichten. De easy-going, maar tegelijk intense flow van de strofes stelde ons al meer dan tevreden, en dan komt “Love Inside” nog eens tot een aanstekelijk hoogtepunt in het refrein. Daarin stelt Aprile zijn hitpotentieel tentoon: de melodie blijft direct rondspoken in je hoofd en hij rekent gegarandeerd af met de laatsten die hun heupen nog in bedwang konden houden. Een groovy nummer dat ons doet verlangen naar van alles, maar vooral naar die ep.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 mei 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief