Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Metronomy – “Walking In The Dark”

Metronomy is niet schuw van een nieuwe wending hier en daar en dat leverde hen al ettelijke veelzijdige platen op. De rode draad van deze oude bekenden bestaat in het opwekken van een feestneiging met hun plezierige sound, en vanaf de lente kwam Metronomy weer aandraven met dergelijk nieuw materiaal. Ze absorbeerden ons in een gelukzalige sfeer op “Lately” en zorgden voor een suikerkick met “Salted Caramel Ice Cream”. Vandaag kwam opvolger “Walking In The Dark” uit en ze hadden toch beter een zaklamp tevoorschijn gehaald om te kunnen zoeken naar de steken die ze allemaal hebben laten vallen.

Naar eigen zeggen zou “Walking In The Dark” een goed beeld moeten geven van hoe eclectisch hun volgende album zal worden, en inderdaad, het nummer is heel anders dan de vorige twee exemplaren. Jammer genoeg is het dat niet in positieve zin. Zonder overdrijven heb je al het leuke van de song gehoord binnen de vijf seconden. Het klinkt zelfs zodanig eentonig dat de geestige videoclip bijna oneer aangedaan wordt. Nee, Metronomy slaat de bal mis.

Op 19 oktober staat Metronomy in De Roma, en dat de band wel degelijk een uitbundig feestje kan bouwen, bewezen ze onlangs nog op Dour.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Belle & Sebastian, Metronomy, black midi en meer naar Best Kept Secret!

De Beekse Bergen worden van 12 tot en met 14 juni weer het walhalla van zowat elke indieliefhebber. Vorige week maakte het…
InstagramLiveRecensies

Metronomy @ De Roma: Blik op oneindig!

Metronomy was gisteren nog eens in ons land en dat met een goede reden. De Britse band bracht een maand geleden hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Metronomy - "Wedding Bells"

De Britse band Metronomy gaat al langer mee en is door velen geliefd omwille van de enorme veelzijdigheid in hun sound. Vooral…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.