Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Metronomy – “Salted Caramel Ice Cream”

Metronomy zal vast geen onbekende meer zijn, want de band onder leiding van Joseph Mount heeft doorheen de jaren al een heleboel albums op ons losgelaten. Ze staan erom gekend om al eens een draai te durven geven aan hun sound en steevast resulteert dat in feestplaatjes. Op 13 juli staat Metronomy op Dour, en het zou ons verbazen moest hun nieuwe electropop single daar niet de revue passeren. Later dit jaar komt de band ook naar De Roma, op 19 oktober om exact te zijn. Voor mensen die hun zomerse electropop liever in de herfst hebben.

“Salted Caramel Ice Cream” heet het nieuwe lied en het heeft inderdaad een verfrissende werking, die meer dan welkom is op deze warme dagen. De bouncy elektronica draagt de song en daarbovenop gooit de band een lading ludieke synthklankjes, vervormde stemmen en een geestige videoclip. Het zet gegarandeerd een feestje in gang, maar erg vernieuwend is “Salted Caramel Ice Cream” uiteindelijk niet. Een lekker zoete smaak, dat wel, maar net omwille van zijn gekende sugar rush krijgen we die wel vaker toegestopt en weten we al lang wat we kunnen verwachten. Kritisch of niet, dansen maar!

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Belle & Sebastian, Metronomy, black midi en meer naar Best Kept Secret!

De Beekse Bergen worden van 12 tot en met 14 juni weer het walhalla van zowat elke indieliefhebber. Vorige week maakte het…
InstagramLiveRecensies

Metronomy @ De Roma: Blik op oneindig!

Metronomy was gisteren nog eens in ons land en dat met een goede reden. De Britse band bracht een maand geleden hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Metronomy - "Wedding Bells"

De Britse band Metronomy gaat al langer mee en is door velen geliefd omwille van de enorme veelzijdigheid in hun sound. Vooral…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.