Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hope Tala – “Jealous”

Bossanova bevat maar zelden zoveel soul als bij Hope Tala. Deze Londense zangeres heeft nog niet zoveel muziek uitgebracht, maar op onze radar scoorde ze direct een plaatsje. Met haar zelfverklaarde ‘rnbossa’ vulde Tala vorig jaar een eerste ep en op 14 augustus zal ze haar gevoelige kant bovenhalen op haar volgende ep, genaamd Sensitive Soul. Daaruit kregen we al “Lovestained” en “D.T.M.” te horen en nu stelt de zangeres haar jaloersmakende talent wederom tentoon op nieuwe single “Jealous”.

De sfeer van “Jealous” is zodanig mellow dat je dit nummer beter niet oplegt met een vreselijk drukke dag voor de boeg. Spontaan beland je op Hope Tala’s hoopvolle r&b-bries en komt er van haasten en efficiëntie nog maar weinig in huis. Haar zachte stem wordt prioritair en verleidt je tot eindeloos dagdromen. Het is Tala’s stem die de subtiele show steelt, maar we mogen ook de wondermooie instrumentatie niet vergeten. Die kon zowaar niet beter, en zeker de contrabas en de spaarzaam weerklinkende piano zijn onmisbaar. Wat een zalige sound; we krijgen het idee dat Hope Tala nooit een steek laat vallen. De verwachtingen liggen hoog voor Sensitive Soul, zoveel is zeker.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "Jealous" (feat. Rico Nasty)

Spaanse muziekinvloeden domineren tegenwoordig de wereldwijde hitlijsten. Al verschillende artiesten maakten hun Spaanse achtergrond tot centrale handelsmerk en zowat elke grote popster…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "All My Girls Like To Fight"

Hope Tala brengt je met haar nieuwe single “All My Girls Like To Fight” naar de levendige straten van Spanje op een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lennon Stella - "Jealous"

De Amerikaanse zangeres leeft momenteel haar ‘American dream’. Nadat ze zes jaar lid was van de populaire reeks ‘Nashville’, waagt ze nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.