Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florist – “Celebration”

De bloemetjes buitenzetten op een weemoedige manier kan met Emily Sprague’s project genaamd Florist. Daarmee bracht ze al twee platen uit vol prachtige muziek en teksten. De albumnamen The Birds Outside Sang en If Blue Could Be Happiness alleen al geven een goed beeld van de mate van idylle waaraan je je kan verwachten. Op 29 juli komt Florists derde album Emily Alone eraan. Na “Celebration” staat vast dat alleszins het enthousiasme over die nieuwe langspeler niet alleen van Emily is.

“Celebration” begint met Sprague die een verhaal vertelt tijdens rustgevend getokkel. Even later gaat het praten over in zingen en zijn de Big Thief vergelijkingen onvermijdelijk. Florist doet het minimalistisch en met zo’n betoverende stem en gevoel voor harmonie hoeft het niet te verbazen dat dat volstaat. Net vooraleer het dreigt te zwaarmoedig te worden, geeft Emily Sprague een klein duwtje aan het tempo en krijgen we een mooie, warme outro om mee af te sluiten. “Celebration” is een oprechte viering van ingetogenheid.

Website / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #17

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…
AlbumsRecensies

Florist - If Blue Could Be Happiness (★★★★): Kleur maakt gelukkig

Emily Sprague’s project Florist is terug met een tweede album. Vorig jaar bracht de band het debuut The Birds Outside Sang uit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hotel Books - "Celebration"

Hotel Books is een post-hardcore band die vaak gebruik maakt van spoken word. Ze draait volledig rond dichter/vocalist Cam Smith, maar live…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.