Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florist – “Feathers”

© Carl Solether

Dat de groep Florist een nieuw nummer uitbrengt, is eigenlijk geen verrassing voor ons. Al eerder dit jaar kwamen ze al met drie andere singles, die allemaal op hun aankomende album Florist zullen staan. Dit is al het vierde album van de Amerikaanse band, hun vorige dateert van 2019. Van hun eerste studioalbum The Birds Outside Sang werd er zelfs een stuk muziek gebruikt in Beyoncé’s concertfilm Homecoming, Beyoncé-fans zullen dus al eens onbewust geproefd hebben van deze indiepopgroep.

Het zachte gezang van leadsinger Emily Sprague wordt ondersteund door een enkele gitaar. We krijgen het gevoel dat we in een auto zitten en door het venster kijken naar de regen. Naarmate het nummer vordert, lijkt Emily’s stem meer naar de achtergrond te gaan en komt de focus meer te liggen op de toegevoegde instrumenten. Af en toe komt haar stem dan weer terug naar voren, waardoor het nummer een constante wissel is tussen de nadruk op de leadsinger en die op de toegevoegde instrumenten. Deze wissel valt niet zo hard op, waardoor het kalmerende effect van de single behouden blijft.

Op 29 juli komt het album Florist uit.

Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Beyoncé - RENAISSANCE (★★★★): Compacte clubnacht

Er zijn er weinigen geslaagd om de razendsnelle wereld even op pauze te krijgen de afgelopen jaren. Sterker nog, de teller kan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beyoncé - "BREAK MY SOUL"

Er zijn weinig artiesten die dezelfde status als Beyoncé hebben. De Amerikaanse zangeres behoort tot de meest invloedrijke artiesten ooit, staat bekend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beyoncé - "Be Alive"

Haar laatste eigen studioalbum dateert dan al uit 2016, toch kijkt de wereld nog steeds geduldig en met grote ogen naar Beyoncé….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.