Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Shura – “the stage”

Alexandra Lilah Denton aka Shura is binnenkort aan haar tweede plaat toe. In 2016 verscheen Nothing’s Real, maar daarna was het even wachten op nieuw materiaal. Inmiddels kondigde ze een volgende langspeler aan. Forevher zal haar latrelatie als onderwerp hebben en uitkomen op 16 augustus, en om die afstand nog te overbruggen kregen we al twee voorsmaakjes. Waar vorige single “religion (u can lay your hands on me)” erg speelse electropop was, krijgen we nu een Shura met haar hoofd in de wolken en wordt het lied getekend door een retro vibe.

Shura schreef “the stage” na haar allereerste date met haar huidige vriendin. Vol stress vloog ze naar New York voor dat afspraakje en wij kunnen ons helemaal inleven in dat eerste dategevoel door de muziek die ze erbij heeft geschreven. De vlinders hangen rond het nummer, alles kleurt roze en ook ons hart gaat sneller kloppen. “the stage” klinkt erg opgewekt, zo frivool als je je kan voelen voor een eerste date, maar tegelijk brengt de zanglijn een zekere spanning met zich mee en voel je de keerzijde van de datestress doorsijpelen. Een emotioneel à point nummer dat gegarandeerd door onze hoofdtelefoon zal weerklinken op weg naar ons volgende afspraakje.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief