Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shura – “obsession” (feat. Rosie Lowe)

In 2019 bracht de Britse Shura ons haar tweede album forevher, waarvan de tonen nog altijd nazinderen. Zelfs twee jaar na de feiten blijft ze ons verrassen met nieuwe toevoegingen aan haar tweede album. Dit keer is het een samenwerking met Rosie Lowe, die Shura al eerder vergezelde in de Botanique. Rosie is vooral bekend van haar nummers “Birdsong” en “Woman“. Shura’s muziek levert alweer sensualiteit en het welbekende verlangen, iets wat duidelijk blijkt uit haar hits “religion (u can lay your hands on me)” en “the stage“. Voor de fans van Okay Kaya en Låpsley is deze artieste zeker een aanrader!

In “obsession” slaan Shura en Rosie Lowe de handen dus in elkaar. Het duet ligt volledig in lijn met forevher, dat seksualiteit combineert met aangename synthpopbeats en overigens getuigt van mysterie en kwetsbaarheid. In een persbericht verklaart de zangeres dat ze al eerder een duet tussen twee vrouwen wou uitbrengen, maar dat dit er nooit van kwam. Nadat ze Rosie leerde kennen, viel alles op zijn plaats en kwam “obsession” tot leven. De sfeer is enigszins gespannen en dat voelen we ook. Beide zangstemmen hebben iets nonchalants, hoewel ze een erg dringende en intieme boodschap verkondigen. ‘I will lay my body at the foot of your bed’, mocht u nog niet meezijn.

Forevher (deluxe edition) komt uit op 26 maart 2021.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Emmy d'Arc - ''Reveal''

De 24-jarige Limburgse Ine Tiolants maakte eerst nog onder haar eigen naam muziek. Die viel bij het publiek dusdanig in de smaak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.