Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Shura – “religion (u can lay your hands on me)”

Het was even wachten op een tweede plaat van Shura. In 2016 kwam ze namelijk met het geweldige Nothing’s Real op de proppen, maar daarna werd het even stil rond Alexandra Lilah Denton. Tot enkele maanden terug, wanneer ze met “BKLYNLDN” een nieuwe single uitbracht. Van een nieuw album was toen nog geen sprake, maar vandaag kondigt ze forevher aan. Het wordt haar eerste plaat via Secretly Canadian (Whitney, ANOHNI), gaat over haar langeafstandsrelatie met haar vriendin en verschijnt op 16 augustus. Vandaag brengt de zangeres met “religion (u can lay your hands on me)” een tweede voorsmaakje.

De nieuwe single begint met een speelse synth die meteen een heel aanstekelijke groove in de song steekt. De dromerige vocals van Shura maken het geheel vervolgens af, waardoor je het moeilijk hebt om je benen in bedwang te houden. De song is namelijk zeer aanstekelijk en bij het refrein ontstaat een uitbarsting van geluk. De zweverige synths en de leuke extraatjes maken het allemaal zeer fijn om te luisteren, maar ook de hoge vocals van Shura delen mee in de feestvreugde. Een optimistische single dus voor Shura, die ons helemaal doet uitkijken naar het album.

Op 13 november speelt de jongedame in de Botanique.

TRACKLIST
01 “thats me, just a sweet melody”
02 “side effects”
03 “religion (u can lay your hands on me)”
04 “the stage”
05 “BKLYNLDN”
06 “tommy”
07 “princess leia”
08 “flyin’”
09 “forever”
10 “control”
11 “skyline, be mine”

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 juni 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief