Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran & Justin Bieber – “I Don’t Care”

©CPU – Ymke Dirikx

Wat er gebeurt als de twee grootste tieneridolen van het moment toevallig ook beste vrienden zijn in het echte leven? Je krijgt een onvermijdelijke samenwerking. De Britse hitmachine Ed Sheeran vult net zoals zijn Canadese collega Justin Bieber stadia over heel de wereld en ook de bovenste regio’s van de charts worden regelmatig door beide artiesten wekenlang ingepalmd. Terwijl Sheeran momenteel aan de laatste maanden van zijn wereldtour bezig is, komt Bieber net uit een serieuze break. Al vier jaar wachten de fans van die laatste trouwens op zijn nieuwe album, dat er bijna zou aankomen.

Op Coachella verraste Justin de aanwezigen door Ariana Grande voor een nummer te vergezellen. Bij zijn comeback-optreden maakte hij dan bekend dat nieuwe muziek in aantocht is en zo geschiede. “I Don’t Care” is voor beide acts één van de eerste releases in een lange tijd en die klinkt toch wel aanzienlijk veel als Ed Sheeran’s nummer “Shape Of You”. Catchy is het nummer met zekerheid, maar toch blijft “I Don’t Care” net iets te veel in dezelfde sfeer hangen en zou een kleine plottwist zeker geen kwaad kunnen. Toch spreken we ook deze keer van een hit, want deze twee hitmachines kunnen bij hun fans niets verkeerd doen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1855 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ed Sheeran - Autumn Variations (★★): Net niet

In het land der singer-songwriter is Ed Sheeran tot op vandaag nog altijd patroonheilige. Op zich niet zo gek, daar de man…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ed Sheeran - - (★★★): Het verleden, vandaag

Als Ed Sheeran besluit om nieuwe muziek uit te brengen, dan is – en ook al ben je niet meteen fan –…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.