Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bonobo – “Linked”

Bonobo staat volgende week op Dour en daar zal hij heel wat nieuwe muziek kunnen spelen. Zo bracht hij enkele maanden geleden een mix uit voor Fabric met daarop het nieuwe “Ibrik” en vandaag volgt er alweer een nieuw liedje. Van “Linked” is niet geweten of het op een album komt en er zo een opvolger voor Migration uit 2017 klaar is, of gewoon op zichzelf staat. Met zijn zes minuten kunnen we echter wel even genieten van wat Bonobo serveert.

“Linked” is Bonobo op zijn best. Het bouwt traag op en na een viertal minuten vallen de dansbare synths helemaal in. Je wil rechtstaan en je benen in actie laten schieten, maar door de vele details in de sound wil je ook heel aandachtig blijven luisteren. De song is dus perfect om eens bij een zwoele avond op te dansen, of gewoon om rustig bij weg te zweven terwijl je alle details probeert te analyseren. Bonobo weet als geen ander hoe hij een tropische, zwoele en minimalistische sfeer moet creëren en bewijst dat op “Linked” wederom.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1 juli 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Bonobo – “Linked””

  1. Rene schreef:

    Klinkt goed net wat ik zoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief