Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single blink-182 – “Happy Days”

Een nieuw nummer van blink-182 is tegenwoordig altijd een dubbeltje op zijn kant. Het kan super strak zijn, zoals ze enkele weken geleden bewezen met “Generational Divide”, of net heel plat, zoals op “Blame It On My Youth”. Het zouden allemaal nummers moeten zijn van een nieuw album met de werktitel Bojmir, wat “rimjob” omgekeerd is. De plaat zal alvast ook een samenwerking met Lil Uzi Vert en Pharrell bevatten, dus divers wordt het zeker. Een releasedatum is er nog niet, maar de band blijft gewoon nummers uitbrengen tot ze plots een album hebben. Er komt dus nog heel wat meer blink aan! Op “Happy Days” klinkt de band alvast terug veelbelovend goed.

“Happy Days” is een rasechte emorocker die ons helemaal terugschiet naar het jaar 2003 waarin blink nummers als “I Miss You” uitbracht. Zo zacht is “Happy Days” niet, maar het bevat wel dezelfde vibe: een rustige gitaarlijn, een zachte drum en vooral een tamelijk emotioneel sterk refrein. Dat refrein schiet alle kanten uit, maar is wel redelijk aanstekelijk en blijft meteen in je hoofd hangen. We hebben blink-182 al lang niet meer zo goed horen klinken, en dat maakt ons nostalgisch hartje helemaal warm. We zijn benieuwd hoe de rest van de songs zich zal ontwikkelen, maar het is zeker dat blink niet enkel nog popnummers wil maken.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1 juli 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief