Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single B Boys – “Pressure Inside”

© Daniel Topete

Twee jaar geleden was er Dada, binnen een maand komt Dudu. Over albumnamen denken de mannen van B Boys niet echt na, gelukkig is hun muziek veel doordachter dan je uit die namen kan afleiden. De groep bracht uit het nieuwe album al “I Want” uit, maar om de hype nog wat meer de hoogte in te krijgen brengen ze vandaag “Pressure Inside”. Op 26 juli is het trouwens zover en dan kan je Dudu ontdekken in zijn volledigheid, dat overigens vijftien nummers lang is. Het zou wel eens de moeite kunnen worden.

“Pressure Inside” is een kenmerkend B Boys nummertje. Het is catchy en bevat een punky attitude, waardoor het nooit echt heel toegankelijk wordt. Fans van Parquet Courts zouden in B Boys wel eens een ruigere variant van hun favoriete band kunnen vinden, maar B Boys pakt het toch allemaal iets simpeler aan. Agressief gezang, een strakke gitaarlijn en een dansbaar tempo maken van deze “Pressure Inside” alweer een heerlijk losbandig nummer.

19 juni 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief