Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Dansende Beren nodigt Yokan uit in BarBroos tijdens Gentse Feesten

© Taike De Wilde

Dat we niet vies zijn van een feestje, zou al geweten moeten zijn. BarBroos, ons favoriete muziekcafé in Gent, nodigde ons daarom ook uit om tijdens de Gentse Feesten een beloftevolle Belgische band op hun podium te plaatsen. Onze keuze ging uit naar Yokan, een groep die de laatste maanden heel wat uitstekende popdeuntjes wist uit te brengen. De mannen zijn al geen onbekende meer in het Gentse en zullen dan ook op de zevende dag van de Gentse Feesten het podium van BarBroos opfleuren met hun zomerse, verfrissende en zonnige muziek. Een goed feestje is natuurlijk niet compleet zonder een heuse afterparty, en daarom mag je van ons weer een superdeluxe dj-set verwachten met alle goeie alternatieve hits van vroeger en nu. Je weet dus wat te doen op 25 juli, want het is ook allemaal super gratis! Alvast een voorsmaakje voor ons festival dus, waarvan je volgende week de eerste namen mag verwachten. Kom af en geniet!

Alle info en updates via het Facebook-event!

19 juni 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief