Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes, Uitgelicht

Dansende Beren organiseert Showcasefestival

We hebben groot nieuws! Nadat we ook dit jaar enkele feestjes in Gent en Brugge organiseerden en zo o.a. Mooneye, Black Leather Jacket, Ruby Grace en Camille Camille aan je voorstelden, organiseren we ook dit jaar weer een festival. Vorige zomer verwelkomden we jullie al op het allereerste Dansende Beren Festival met o.a. Danny Blue & The Old Socks, Ivy Falls & The Calicos op het affiche, maar ook volgende zomer stellen we je weer heel wat acts aan je voor.

Toch is onze aanpak dit jaar anders dan vorig jaar, want het Dansende Beren Festival wordt dit jaar herdoopt tot het Dansende Beren Showcasefestival. We focussen ons deze keer op onze kernbusiness en dat is beginnende bands in de kijker zetten. Concreet betekent dit dat we beginnende bands zonder booker of label een podium willen bieden, zodat ze zich kunnen bewijzen tegenover een geïnteresseerd publiek vol muziekliefhebbers. Voor die gelegenheid nodigen we ook enkele labels en bookers uit zodat er eigenlijk heel wat talent ontdekt kan worden. Via onze kennis met de site, proberen we dan ook de beste onontdekte parels van dit land samen op een podium te zetten en zo voor een eerste kennismaking te zorgen. Voor, tijdens en na het festival blijven we de acts bovendien ondersteunen in hun carrière.

Op de line-up dit jaar:

EMY
Yung Mavu
Meltheads
Sister May
She Bad
Wolker

Meer namen volgen.

Blijf op de hoogte via ons Facebook event.

 

14 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter