FeaturesMuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren viert feest met Suncreek, Arend Delabie en Noonzy!

Zoals het ondertussen al jaren de gewoonte is, zal Dansende Beren ook in 2023 het jaar feestelijk op gang trappen met alweer het negende Dansende Beren feest. Je favoriete muzieksite neemt daarom zoals gewoonlijk het Gentse BarBroos een avondje over, en dat op zaterdag 4 februari. We vieren er onze achtste verjaardag! Geen feest zonder live muziek, want zoals we doorheen de jaren al vaak bewezen hebben, staan onze feestjes garant voor een plezante avond, maar vooral voor goeie muziek van opkomende talenten. Ook dit jaar bestaat onze affiche uit drie bands: de mannen van Suncreek, opkomend talent Noonzy en kersvers ‘Grote Beer van Morgen’ Arend Delabie kleuren de line-up. Om de nacht daarna feestelijk in te zetten, kunnen we rekenen op een afterparty met een Dansende Beren dj-set.

Een inkomticket is niet nodig, want ook dit jaar is het Dansende Beren Feest volledig gratis! Zet je alvast op aanwezig op ons Facebook-evenement en mis geen enkel nieuws!

Arend Delabie

Arend Delabie is op dit moment nog een nobele onbekende in het muzieklandschap, maar het ziet ernaar uit dat de jonge West-Vlaming zichzelf snel in de kijker zal zingen. Dat heeft hij langs de ene kant te danken aan het prestigieuze platenlabel MayWay Records (o.a. The Haunted Youth, Meskerem Mees en DIRK.) waar hij onder contract ligt, maar vooral aan zijn gezellige droompop. Een eerste officiële release is er tot op vandaag nog niet, maar wij waren alvast zo van zijn kunnen overtuigd, dat we hem meteen ook tot ‘Grote Beer van Morgen‘ kroonden. Op 4 februari zal Arend je bewijzen waarom!

FacebookInstagram

Suncreek

Suncreek is een band die al een tijdje meegaat en dus ook al wat moois heeft bereikt. Vorig jaar was de jury van Humo’s Rock Rally bijvoorbeeld laaiend enthousiast, maar het ziet ernaar uit dat vooral 2023 een belangrijk jaar zal worden voor het zestal uit Ieper. Verwacht je dus aan wat nieuw materiaal, maar bovenal aan een spannende mix van new wave, punk en garagerock. Suncreek zal met andere woorden BarBroos op zijn grondvesten laten daveren van plezier!

Facebook / Instagram

Noonzy

Ook Arnaud Stockbroekx, ofte Noonzy, is vandaag de dag misschien nog niet de populairste naam, maar het ziet er ook bij deze jonge Antwerpenaar naar uit dat 2023 een rooskleurig jaar wordt. De reden? De jongeman heeft een reeks leuke singles klaarliggen die het grote publiek ongetwijfeld zullen aanspreken. Eerder dit jaar kregen we met “Let’s See The World” al een lekker voorsmaakje op ons bord, dat in een livesetting ongetwijfeld nog meer indruk zal weten te maken. Een fijne indie-act à la MacDeMarco? Check!

Facebook / Instagram

1690 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Muzieknieuwtjes

Dit zijn de 9 finalisten van De Nieuwe Lichting 2023!

De snelste weg naar de top als jonge band of artiest, blijft binnen de Belgische landsgrenzen nog altijd die van het winnen…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2023: Arend Delabie

We ontdekken dagelijks nieuwe nummers, albums en vooral ook nieuwe artiesten. Sommige acts laten zelfs zo een grote indruk achter, dat we…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Noonzy - "Let's See The World"

Er staan spannende dingen te gebeuren in de eerste maand van het jaar voor Noonzy. Het soloproject van de  27-jarige Arnaud Stockbroekx…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.