Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JAKOMO – “Resolutions”

De Brusselaars van JAKOMO hebben al enkele leuke plaatjes uitgebracht en onlangs nog bewezen ze in het Brusselse Volta dat ze hun typische laidback vibe ook live kunnen overbrengen. Toen speelde de band in het voorprogramma van Current Joys en was ons enige kritiekpuntje dat hun set er veel te snel op zat. Ons verlangen naar meer werd vandaag eindelijk vervuld met de nieuwe single “Resolutions”. De titel suggereert het bezingen van voornemens, en dat is allemaal goed en wel, zolang er binnenkort maar eentje tussen zit dat gaat over een eerste langspeler?!

“Resolutions” blinkt weer eens uit in zonnige luiheid. Alleen al die tamelijk langgerekte manier van zingen doet je een diepe zucht slaken van contentement en wanneer daar dan nog eens die hoge backings bij komen, kan het al niet meer stuk. Toch is het niet alleen luieren op dit nummer. Al gauw steekt er namelijk ook een aangename drive achter, waardoor “Resolutions” een lichtjes zwoel en vooral onvermijdelijk effect op de heupen begint uit te oefenen. Een waslijst aan dingen waar de zanger zich niet meer mee zal inlaten passeert de revue tijdens het refrein, maar met die waaierige sfeer errond betwijfelen we of het gaat om weloverwogen beslissingen. De song klinkt eerder impulsief door de hoge dosis authenticiteit die JAKOMO uitstraalt en dat is alleen maar een element dat ons extra snel meesleurt in de fijne sfeer. Niets dan lof, dus.

Zie je het zelf ook wel zitten om een voornemen te volgen? Dan suggereren we het in de gaten houden van deze verslavende band.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief