Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Benee – “Want Me Back”

BENEE is zeer goed op weg om onze favoriete opkomende popster te worden. De Nieuw-Zeelandse zangeres vertoeft momenteel in Europa voor een kleine tour, waarmee ze België jammer genoeg overslaat. Iets wat echt te betreuren valt, want de zangeres valt perfect in het plaatje van de Belgische popliefhebber. Gevonden hebben ze elkaar dus nog niet, maar met releases zoals “Evil Spider” en “Soaked” is het hopelijk nog maar een kwestie van tijd vooraleer de Belgen hun liefde voor BENEE ontdekken. Misschien lukt het wel met de nieuwe single?

“Want Me Back” is haar meest melancholische song tot nu, maar breekbaar of fragiel klinkt ze niet. Deze keer pakt ze het iets rustiger aan en neemt ze het tempo wat terug in vergelijking met haar eerdere releases, maar dat maakt het nummer en haar als artiest nog interessanter. BENEE gebruikt op “Want Me Back” een andere songstructuur die de sound iets dromeriger en adembenemender maakt. Een stemgeluid en zangeres waar we hopelijk nog heel veel van gaan horen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief