Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BENE – “Evil Spider”

De Nieuw-Zeelandse muziekscene heeft er een leuke dame bij met de negentienjarige BENE, die momenteel aan haar doorbraak aan het timmeren is. Met haar coole stijl en frisse uitstraling is ze in haar thuisland al een echte ster aan het worden. Ook Europa mag er stilletjes aan aan geloven, want BENE vertrekt begin juni op haar eerste kleine Europese tour. België staat helaas niet op de planning, maar daar kan in de toekomst wel eens verandering in komen.

“Evil Spider” is haar nieuwste worp en kleurt heerlijk buiten de lijntjes. De leuke mix tussen indiepop en singer-songwriter klinkt aanstekelijk en krijgt ons al snel mee. Het klinkt lichtjes uitdagend, speels, maar vooral ook uniek genoeg door de zachte, maar stoere attitude die het nummer met zich meedraagt. De zeemzoete vocals maken het plaatje compleet en doen ons alleen maar het beste vermoeden. We zijn nu al van fan van de jonge zangeres. Onweerstaanbaar goed!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief