Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barney Artist – “Calm Down”

De 27 jarige Londense Barney Artist kreeg afgelopen herfst de kans om zijn carrière in België een serieuze boost te geven, want hij mocht twee maal in het Sportpaleis aantreden als voorprogramma van Oscar & The Wolf. Zijn 90’s hiphop met een jazz sausje was echter iets te hoekig voor zo een grote zaal en liet niet meteen een goede indruk achter. Gelukkig zijn de studioversies dan wel weer helemaal koekenbak en komt de vibe van de nummers er meer over. Vorig jaar bracht Barney nog zijn debuutalbum Home Is Where The Art Is, waar ook samenwerkingen met o.a. Tom Misch en Jordan Rakei op te vinden zijn.

“Calm Down” is een leuk nummer om even de gedachten op nul te zetten en laat je de grip over tijd en ruimte even lossen. De 90’s hiphop komt er ook deze keer helemaal door en meegrooven doe je dan ook van begin tot einde. Misschien had een tweede stem het nummer nog wat meer finesse gegeven, of had een kleine ritmewissel voor nog wat spanning gezorgd, maar toch is het een leuk zomers hiphop nummer geworden dat ons aan het bewegen brengt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter