Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly, YUNGBLUD & Travis Barker – “I Think I’m OKAY”

©CPU – Ymke Dirikx

Dat er een nieuw album van Machine Gun Kelly zit aan te komen, is nu geen geheim meer. Nadat hij eerder al singles als “El Diablo” en “Hollywood Whore” loste, pakt hij nu uit met een toch wel indrukwekkende samenwerking. De Amerikaanse rapper trok de studio in met niemand minder dan Yungblud en blink-182-drummer Travis Barker, met als resultaat “I Think I’m Okay”. Het nummer ging zonet in première bij Zane Lowe bij Beats 1 en maakt duidelijk wat we mogen verwachten van het aankomende album Hotel Diablo.

Net zoals “Hollywood Whore” ligt “I Think I’m OKAY” in de lijn van Linkin Park. Het nummer opent rustig en poppy tot de drums van Travis Barker erdoor breken. Ook Yungblud krijgt een opvallend grote rol in het nummer. Hij zingt – roept – terwijl Machine Gun Kelly rapt. De single eindigt a capella, met een terugkerende ‘goodnight’ van de Amerikaan, terwijl Yungblud het nummer eindigt. “I Think I’m OKAY” klinkt commerciëler dan wat we van de Amerikaan gewoon zijn, maar blijft wel hangen.

Machine Gun Kelly staat op 3 september in de Ancienne Belgique, Yungblud doet die zaal aan op 28 en 29 oktober en staat op de Main Stage van Rock Werchter op zondag 30 juni. Hotel Diablo volgt snel.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1012 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jesse Jo Stark - "Cry On Me"

De hype rond Jesse Jo Stark neemt alsmaar toe, en dat komt niet alleen door haar relatie met Yungblud. De zangeres is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single State Champs – “Just Sound”

Poppunk bereikte de laatste jaren opnieuw een hoogtepunt. Met releases zoals Machine Gun Kelly’s Tickets to My Downfall en Willow’s “Transparent Soul”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "fleabag"

We kunnen de laatste jaren niet om het fenomeen YUNGBLUD heen. De jongeman brengt nochtans pas sinds 2018 muziek uit, maar doordat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.