banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly – “El Diablo”

©CPU – Ymke Dirikx

Het zal niet meer lang duren vooraleer we de nieuwe plaat van Machine Gun Kelly op ons bord geserveerd zullen krijgen. De Amerikaanse rapper en acteur uit Cleveland is een rasechte enfant terrible en leeft op en naast het podium een rockster-leventje. De rockelementen in de hiphop die hij maakt zijn onmiskenbaar te horen en ook op zijn aankomende vierde studioalbum Hotel Diablo zal hij die formule weer toepassen. We mogen ons in ieder geval verheugen op samenwerkingen met Lil Skies, Yungblud, Travis Baker (de drummer van blink-182), Young Thug en nog een heleboel andere A-list rappers. Met “El Diablo” kregen we gisteren alvast een tweede smaakmaker van Hotel Diablo te horen, waarvoor Machine Gun Kelly weer samenwerkte met producer/beatmaker Ronny J (die trouwens instond voor de beat van de Eminem-disstrack “Rap Devil”).

Klonk “Hollywood Whore” nog zeer als Linkin Park, gaat The Gunner uit Cleveland opnieuw wat meer de traprichting op. Het nummer moet het vooral hebben van zijn vurige lines (met alweer een sneer naar Eminem); een van de redenen ook waarom Machine Gun Kelly zo succesvol geworden is. De typische 808-trapbeat werd wat opgefleurd met een Mexicaanse trompet en dat zorgt net voor dat tikkeltje extra. Het nummer is vrij kort gehouden en dat is net goed, want zo weet “El Diablo” niet te vervelen. Wij reserveren alvast graag een kamer in Hotel Diablo, want we hebben zo een vermoeden dat het wel eens de moeite zou kunnen zijn.

Op dinsdag 3 september speelt Machine Gun Kelly in het kader van zijn Hotel Diablo-tour in de Ancienne Belgique te Brussel.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single State Champs – “Just Sound”

Poppunk bereikte de laatste jaren opnieuw een hoogtepunt. Met releases zoals Machine Gun Kelly’s Tickets to My Downfall en Willow’s “Transparent Soul”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly - "Papercuts"

De Blonde Don Machine Gun Kelly verraste ons vorig maand met het nieuws dat de opvolger van Tickets to My Downfall ingeblikt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly - "Love Race" (feat. Kellin Quinn)

Afgelopen september bracht Machine Gun Kelly zijn album Tickets To My Downfall uit. Dit betekende het einde van zijn rapcarrière, maar de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.