Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spector – “I Won’t Wait”

Het is uitkijken naar de nieuwe plaat van Spector dit jaar. De indierockband uit Londen gaat sinds 2012 mee, maar echt doorbreken bij een groot publiek konden ze nog niet. Het afgelopen jaar kregen we met Ex-Directory en Reloaded twee ep’s te horen, maar op een opvolger van het in 2015 verschenen Moth Boys is het nog even wachten. Informatie over de release van het derde album kregen we nog niet, behalve dat deze geproducet werd door Rich Turvey (Blossoms, The Corals). Vandaag losten ze met “I Won’t Wait” wel al een eerste nummer.

Zou het derde album nu wel de doorslag kunnen geven? “I Won”t Wait” is alvast een goed begin en een typische single. Het nummer blijft hangen en voelt heel vertrouwd aan in het oor, wat ook te danken is aan de toegankelijke sound, die ons wat doet denken aan een mix van Editors, The National en The Vaccines. Het stukje waar het nummer even stilvalt, is goed gevonden en geeft dat laatste refreintje nog wat meer pep. Vernieuwend of uniek is de muziek die Spector maakt niet, maar dat een nummer als “I Won’t Wait” desalniettemin goed op de radio zou passen, is een feit.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1290 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spector - "When Did We Get So Normal?"

Al sinds 2011 timmeren de heren van Spector aan hun toekomst, al is er aan hun brug van Londen naar hier nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spector - "Untitled in D"

Spector laat met “Untitled in D” een mogelijke nieuwe hit op ons los. De band werd in 2011 opgericht en bracht sindsdien…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Amazons - "Little Something"

The Amazons is een band die bij de heetste lading groepen hoort die momenteel uit het Verenigd Koninkrijk komen. Hoog tijd dus om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.