Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Spector – “Untitled in D”

Spector laat met “Untitled in D” een mogelijke nieuwe hit op ons los. De band werd in 2011 opgericht en bracht sindsdien twee albums uit. In januari verblijden de jongens van Spector ons met een nieuwe EP met de naam Ex-Directory. De single “Untitled in D” is het eerste nummer van de EP waarmee we kennis mogen maken. Hun nieuwe EP gaat ook gepaard met de aankondiging van een reeks nieuwe optredens, voorlopig enkel in Londen.

De vijfkoppige band uit Londen begint rustig en bouwt langzaam aan op, om dan los te breken in een hoogtepunt waar vooral hun passie voor rock naar boven komt. We moeten eerlijk zijn. De single zal je niet van je sokken blazen en het is ook geen nummer van ongehoorde kwaliteit. Het is wel gewoon een goed nummer en het heeft alles om je te laten meebrullen op je volgende indiefeestje.

Twitter / Facebook / Youtube

4 december 2017

About Author

Silke Heusequin


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief