Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson ft. Camila Cabello – “Find U Again”

Op 26 juni verschijnt het nieuwe album van Mark Ronson. Vandaag krijgen we al een vierde nummer te horen van Late Night Feelings, een album waarvan de verwachting redelijk hoog liggen afgaande op de singles. Voor “Nothing Breaks Like A Heart” werkte de Amerikaan samen met Miley Cyrus. De country invloeden die we op de eerste single te horen kregen, verdwenen helemaal op de tweede single/titelsong. “Late Night Feelings” heeft het zalige avondgevoel met zich mee en de stem van de Zweedse Lykki Li maakt het net iets zoeter. De derde single “Don’t Leave Me Lonely” is één van de drie nummers waarop YEBBA te horen zal zijn. Opnieuw een goed nummer, maar terug helemaal anders dan de vorige twee singles.

Ook “Find U Again” klinkt weer anders. De vocals op het nummer worden voorzien door Camila Cabello, bekend van Fifth Harmony en zomerhit “Havana”. Het nummer zelf werd mee geschreven door Kevin Parker van Tame Impala. De stem van Cabello klinkt wat zwoel en sexy, maar verdwijnt soms een beetje naar de achtergrond. “Find U Again” is een aardige popsong met tijdens het refrein een subtiele country-invloed waardoor het een beetje doet denken aan Ronsons hit met Miley Cyrus. Het nummer heeft ook dezelfde frisheid als “Late Night Feelings” waardoor “Find U Again” een mooie mix tussen beide lijkt te zijn.

Late Night Feelings verschijnt op 26 juni.

Mark Ronson: FacebookInstagramWebsite

Voor meer nieuwe muziek kan je ons volgen op Spotify!

550 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "New Love" (feat. Ellie Goulding)

Silk City is niet de grootste naam in de muziekwereld. Als het je iets zegt, denk je wellicht aan “Electricity” dat in…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Nick Hakim: 'Mac Demarco is een enorme nerd'

Een aantal jaren geleden dook Nick Hakim plots op met singles als “I Don’t Know” en “The Light”, en even plots was…
AlbumsRecensies

Camila Cabello - Romance (★★★): Portret van de romantiek

Met bijna 55 miljoen maandelijkse luisteraars is Camila Cabello momenteel de derde meest beluisterde artiest op Spotify, want zowat elke single die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.