Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson ft. Camila Cabello – “Find U Again”

Op 26 juni verschijnt het nieuwe album van Mark Ronson. Vandaag krijgen we al een vierde nummer te horen van Late Night Feelings, een album waarvan de verwachting redelijk hoog liggen afgaande op de singles. Voor “Nothing Breaks Like A Heart” werkte de Amerikaan samen met Miley Cyrus. De country invloeden die we op de eerste single te horen kregen, verdwenen helemaal op de tweede single/titelsong. “Late Night Feelings” heeft het zalige avondgevoel met zich mee en de stem van de Zweedse Lykki Li maakt het net iets zoeter. De derde single “Don’t Leave Me Lonely” is één van de drie nummers waarop YEBBA te horen zal zijn. Opnieuw een goed nummer, maar terug helemaal anders dan de vorige twee singles.

Ook “Find U Again” klinkt weer anders. De vocals op het nummer worden voorzien door Camila Cabello, bekend van Fifth Harmony en zomerhit “Havana”. Het nummer zelf werd mee geschreven door Kevin Parker van Tame Impala. De stem van Cabello klinkt wat zwoel en sexy, maar verdwijnt soms een beetje naar de achtergrond. “Find U Again” is een aardige popsong met tijdens het refrein een subtiele country-invloed waardoor het een beetje doet denken aan Ronsons hit met Miley Cyrus. Het nummer heeft ook dezelfde frisheid als “Late Night Feelings” waardoor “Find U Again” een mooie mix tussen beide lijkt te zijn.

Late Night Feelings verschijnt op 26 juni.

Mark Ronson: FacebookInstagramWebsite

Voor meer nieuwe muziek kan je ons volgen op Spotify!

1116 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson, Damon Albarn & Wale - "Bird Calling"

Het gekste wat je vandaag zal horen, is misschien ook meteen het coolste. Er komt een gigantisch verzamelalbum aan, ten voordele van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson - "Too Much" (feat. Lucky Daye)

Mark Ronson zal voor de rest van zijn leven bekend staan als de man die Amy Winehouse lanceerde bij het grote publiek,…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Camila Cabello - Familia (★★): Weinig inspirerend familiefeest

Ongeveer een maand geleden vierde de Cubaanse Camila Cabello haar 25ste verjaardag en vandaag verlost ze haar fans van het wachten. Familia is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.