Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jennisan – “Sometimes”

Dat er in België bakken muzikaal talent aanwezig is, is algemeen geweten en het is dan ook een van de doelen van Dansende Beren om nieuwe talenten een platform te bieden. Jennisan is er zo eentje, en hij deelt zijn muziek nu voor het eerst met de buitenwereld. Jennisan is het eenmansproject van Jens Pauwels, een student aan PXL-Music. Zijn debuutnummer nam hij op in zijn kot in Hasselt en aan meer muziek wordt momenteel nog gewerkt. Met “Sometimes” lost hij in ieder geval een veelbelovend nummer.

Wat na enkele luisterbeurten opvalt, is dat Jennisan over een heel krachtig en ruig stemgeluid beschikt. Op “Sometimes” verkiest Pauwels een subtielere muzikale aanpak, maar dat hij weet hoe hij een goed nummer moet componeren en arrangeren is te merken. Vroeger zong hij ook in een koor en dat probeert hij in zijn muziek te verwerken, wat een aantal mooie stukken oplevert. Ook de poëtische kant van Jennisan weet te overtuigen met zinnen als ‘Sometimes I feel like I’m wasting my time, getting up but staying down’. We zijn ervan overtuigd dat Jennisan een naam is die we in de toekomst wel vaker zullen zien passeren.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Imbibe - "Sometimes"

Wat een vrolijke tune; dat is het eerste wat er in je hoofd komt na het beluisteren van het nieuwe nummer van…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 22 - 28 februari

Filmpjes overal? Een oscar zal het filmpje van de week nooit krijgen maar wat ons betreft verdienen ze het allemaal. Het filmpje van een…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 1 – 7 februari

De eerste week van februari was niet zo’n speciale week maar er kwamen wel weer veel filmpjes uit. Ook moesten we afscheid nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.