Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jennisan – “Sometimes”

Dat er in België bakken muzikaal talent aanwezig is, is algemeen geweten en het is dan ook een van de doelen van Dansende Beren om nieuwe talenten een platform te bieden. Jennisan is er zo eentje, en hij deelt zijn muziek nu voor het eerst met de buitenwereld. Jennisan is het eenmansproject van Jens Pauwels, een student aan PXL-Music. Zijn debuutnummer nam hij op in zijn kot in Hasselt en aan meer muziek wordt momenteel nog gewerkt. Met “Sometimes” lost hij in ieder geval een veelbelovend nummer.

Wat na enkele luisterbeurten opvalt, is dat Jennisan over een heel krachtig en ruig stemgeluid beschikt. Op “Sometimes” verkiest Pauwels een subtielere muzikale aanpak, maar dat hij weet hoe hij een goed nummer moet componeren en arrangeren is te merken. Vroeger zong hij ook in een koor en dat probeert hij in zijn muziek te verwerken, wat een aantal mooie stukken oplevert. Ook de poëtische kant van Jennisan weet te overtuigen met zinnen als ‘Sometimes I feel like I’m wasting my time, getting up but staying down’. We zijn ervan overtuigd dat Jennisan een naam is die we in de toekomst wel vaker zullen zien passeren.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Soccer Mommy - "Bones"

Een paar maanden geleden kondigde Sophie Allison oftewel Soccer Mommy haar nieuwe plaat Sometimes, Forever aan. Waar ze op de eerste single…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Antwerpen @ Trix (Antwerpen)

Na een overvloed aan selecties en voorrondes wist de organisatie van Sound Track voor elke provincie acht talentvolle finalisten uit te kiezen….
InstagramInterviews

Maak kennis met de finalisten van Sound Track Antwerpen!

Na wekenlang beraad en verschillende voorrondes in Brussel en alle provincies ten Noorden van de taalgrens, kon de jury de moed opbrengen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.