Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jennisan – “Sometimes”

Dat er in België bakken muzikaal talent aanwezig is, is algemeen geweten en het is dan ook een van de doelen van Dansende Beren om nieuwe talenten een platform te bieden. Jennisan is er zo eentje, en hij deelt zijn muziek nu voor het eerst met de buitenwereld. Jennisan is het eenmansproject van Jens Pauwels, een student aan PXL-Music. Zijn debuutnummer nam hij op in zijn kot in Hasselt en aan meer muziek wordt momenteel nog gewerkt. Met “Sometimes” lost hij in ieder geval een veelbelovend nummer.

Wat na enkele luisterbeurten opvalt, is dat Jennisan over een heel krachtig en ruig stemgeluid beschikt. Op “Sometimes” verkiest Pauwels een subtielere muzikale aanpak, maar dat hij weet hoe hij een goed nummer moet componeren en arrangeren is te merken. Vroeger zong hij ook in een koor en dat probeert hij in zijn muziek te verwerken, wat een aantal mooie stukken oplevert. Ook de poëtische kant van Jennisan weet te overtuigen met zinnen als ‘Sometimes I feel like I’m wasting my time, getting up but staying down’. We zijn ervan overtuigd dat Jennisan een naam is die we in de toekomst wel vaker zullen zien passeren.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1414 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Selectieronde 14/10 @ JH Wollewei (Turnhout)

Het kansenparcours Sound Track trok inmiddels al door verschillende clubs en jeugdhuizen. Gisteren vond de enige voorronde van de avond plaats in…
Features

Voorbeschouwing Sound Track 2021 – Selectierondes 14/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Autosleeper - "Substance, Sometimes"

Dat Barcelona niet per se synoniem hoeft te staan voor Lionel Messi, bewijst Autosleeper. De groep, die zich vestigt in Barcelona, bestaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.