Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Soccer Mommy – “Bones”

© Sophie Hur

Een paar maanden geleden kondigde Sophie Allison oftewel Soccer Mommy haar nieuwe plaat Sometimes, Forever aan. Waar ze op de eerste single “Shotgun” nog vrij uptempo klonk, experimenteerde ze maar al te graag op “Unholy Affliction”. Vooral die eerste bleek een verdomd sterke song te zijn die geheel onder de radar zich onder je huid nestelde. Deze “Bones” verkent dan weer de zachtere horizonten van het indie-genre.

Blijkbaar schreef ze het nummer voor een romcom maar vond ze het te jammer om het enkel daarvoor te gebruiken en hield ze het bij voor haar derde album. ‘”Bones” is een nummer over worstelen met de delen van jezelf die je niet leuk vindt in een relatie’, legt Allison uit. ‘Het gaat erom beter te willen worden voor iemand en het gevoel te hebben dat je jezelf in de weg staat.’. De boodschap staat in perfecte balans met het gevoel dat het nummer overbrengt: een dromerige indie rock song die flirt met een soft rock pop song die we nog goed kennen uit de jaren ’90. De zachte stem van Allison is gemaakt voor zachte dreamy pop zoals deze.

Sometimes, Forever verschijnt op 24 juni via Loma Vista en is haar derde album. Voorlopig staan er geen optredens in Europa gepland.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt affiche compleet met 22 nieuwe namen!

Al bekomen van de dertien nieuwe namen die Pukkelpop vanochtend op je los liet? Goed, want er volgt nóg meer festivalnieuws! Dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Kahan - “Forever”

Het is zeker geen geheim dat je op dit moment niet om Noah Kahan heen kan: “Stick Season” staat overal te gloeien…
Nieuwe singles

Nieuwe single Francis of Delirium - "Blue Tuesday"

De laatste jaren maakten we met mondjesmaat kennis met Francis of Delirium. De Luxemburgse band loste in 2021 met Wading al een ep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.