Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Astrid S – “The First One”

De Noorse zangeres Astrid S zit momenteel in een fase ergens tussen doorbraak en waargemaakt, maar waar precies dat weten we zelf niet. De 22-jarige mag al van succesvolle jaren spreken, want naast een juryplek in de Noorse versie van Idool, ging ze al op tour met Troye Sivan, Zara Larsson en Years & Years. Ook trok ze de wereld rond en stond ze o.a. in de Rotonde van de Botanique, maar de weg naar de charts heeft ze nog niet gevonden. De laatste maanden kregen we na een korte pauze eindelijk weer nieuwe singles te horen, maar van een nieuwe ep is nog geen sprake.

“The First One” is niet de eerste single die Astrid dit jaar lost. Vorige week bracht ze nog samen met JP Cooper “Sing It With Me” uit en in het begin van het jaar kregen we haar oerdegelijke single “Someone New“. “The First One” is misschien wel onze favoriete release van de blonde zangeres in een lange tijd, want de trapbeats, haar zeemzoete popstem en de hook zorgen voor een onweerstaanbaar geheel. Dat ze maar snel met een nieuw project komt, waar we nog meer soortgelijke nummers krijgen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

24 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter