Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madonna ft. Quavo – “Future”

Toen Madonna in 1983 haar eerste album uitbracht, bestempelden de critici haar als iemand die haar 4 minutes of fame beleefde. Madonna was meer dan een lucky star die enkele hits scoorde, want ze bleef hits scoren. Sinds de jaren ’80 brengt haar muziek mensen samen en er wordt nog altijd gedanst op de vele tijdloze hits. Na een carrière van bijna veertig jaar weet de Queen Of Pop nog steeds honderdduizenden albums te verkopen. Dat zal Madge ongetwijfeld opnieuw lukken als ze haar veertiende album over minder dan een maand uitbrengt. Na vijf jaar wachten kregen we enkele weken geleden “Medellín” te horen, maar al zeer snel volgden ook “I Rise” en “Crave“. Nog een week later vuurt Madonna een vierde nummer van Madame X op de wereld af.

“Future” is net als twee van de vorige singles ook een samenwerking. Dit keer werkt Madonna samen met Quavo van het Amerikaanse hip-hop/trap trio Migos. Net zoals M’s vorige twee singles vinden we ook veel trap invloeden in “Future” terug, maar het nummer brengt ook een zomers sfeertje met zich mee. Met veel synths, drumpads en dergelijke krijgt Madonna ons al snel into the groove met haar nieuwste nummer. Het is duidelijk dat Madge een nieuwe richting is ingeslagen voor haar nieuwe album. Wat zeker ook opmerkelijk is aan de nieuwe nummers is dat er ook een stukje tekst van een oud nummer in verschijnt. Madonna gebruikt enkele lijnen uit het refrein “Don’t Tell Me”.

Aanstaande zaterdag zal Madonna twee nummers brengen tijdens het Eurovisiesong Festival. Naast het nieuwe “Future” zou Madonna ook haar megahit “Like A Prayer” met een koor brengen. Madonna’s veertiende album Madame X verschijnt op 14 juni in de winkelrekken.

FacebookInstagramWebsite

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lolahol - "Lock&Key"

Haar moeder is voor velen de ‘queen of pop’ en Lolahol is vastberaden om in de voetsporen van haar moeder te treden….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. & Swedish House Mafia - "Turn On The Lights again.." (feat. Future)

Het is bij dj’s niet zo vaak het geval dat er een interessant concept schuilgaat in hun muziek, maar bij Fred again…..
InstagramLiveRecensies

WOO HAH X Rolling Loud (Festivaldag 1): Laatkomen is de norm

WOO HAH! is dit jaar in samenwerking met Rolling Loud, een ander groot hiphop initiatief. Er werd gesproken van een onmisbare editie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.