Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madonna ft. Maluma – “Medellín”

The Queen is back! In 1982 bracht Madonna haar allereerste single uit en sindsdien zijn er tientallen hits gevolgd. Van “Holiday” en “Material Girl” over “La Isla Bonita” en “Like A Prayer” tot “Music” en “Give It To Me”. En wie zich moest afvragen of Madonna nog relevante dingen heeft gedaan na 2010, het antwoord is ‘ja’. “Ghosttown” van Madge haar vorige album werd door Rolling Stone Magazine gezien als één van de beste nummers van 2015. Intussen heeft Madonna zestig kaarsje uitgeblazen, maar het icoon denkt nog niet meteen aan stoppen. Madonna’s nieuwe single is de eerste van haar veertiende album. Madame X verschijnt op 14 juni, maar eerste maakt de Queen Of Pop nog een belangrijke tussenstop. Op 18 mei zal M halt houden op het Eurovisie Songfestival in Israël. Daar zou ze twee nummers zingen, waaronder een nieuw.

De kans dat Madonna daar “Medellín” zal brengen, is meer dan reëel. De eerste single van Madame X een samenwerking met de Colombiaan Maluma en is genoemd naar zijn geboortestad. “Medellìn” is een nummer met veel zuiderse invloeden waardoor het moeilijk wordt om stil te zitten. Het zomerse ritme, de Spaanse taal, de ‘one two cha-cha-cha’… het doet ons bijna vergeten dat Madonna eigenlijk van de VS afkomstig is. Sinds enkele jaren woont Madonna in Portugal en dat horen we. Het nummer doet ons naar een warme zomer verlangen en we zien onszelf al op ‘la isla bonita’ met een kokosnoot in de hand. Met “Medellín” cha-chat Madonna zich richting een nieuw album met een totale verandering van sound.

Madonna: FacebookInstagramWebsite

Maluma: FacebookInstagramWebsite

ARTWORK MADAME X

TRACKLIST MADAME X

1. Medellín with Maluma
2. Dark Ballet
3. God Control
4. Future ft. Quavo
5. Batuka
6. Killers Who Are Partying
7. Crave ft. Swae Lee
8. Crazy
9. Come Alive
10. Extreme Occident **deluxe version only
11. Faz Gostoso ft. Anitta
12. Bitch I’m Loca ft. Mal uma
13. I Don’t Search I Find
14. Looking for Mercy ** deluxe version only
15. I Rise

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lolahol - "Lock&Key"

Haar moeder is voor velen de ‘queen of pop’ en Lolahol is vastberaden om in de voetsporen van haar moeder te treden….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Becky G - "No Drama" (feat. Ozuna)

Becky G is een 23-jarige Amerikaanse zangeres, danseres en actrice. Ze werd in 2011 bekend nadat ze verschillende video’s op YouTube plaatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.