Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IDER – “Wu Baby”

Soulmates delen niet alleen dezelfde gevoelens, maar duidelijk ook de passie voor muziek. Kijk maar naar het Londense duo IDER. Huisgenoten Lily Sommerville en Megan Warwick vonden elkaar en ontdekten al snel dat ze elkaar muzikaal ontzettend goed kunnen aanvullen. Inmiddels hebben ze een succesvolle ep uitgebracht en ook hun debuutalbum staat eindelijk voor de deur. Op 19 juli komen ze met hun eerste langspeler Emotional Education op de proppen en ook de nieuwe track “Wu Baby” is daar op te vinden.

Samenzang en prachtige melodieën zijn ook deze keer het gouden recept waar ze zich aan houden, en maar goed ook, want het blijft voor kippenvel zorgen. Toch hangt er een iets grimmigere sfeer rond het geheel. Elektronische geluidjes en de singer-songwriter elementen creëren dat tikkeltje extra dat we aan IDER zo appreciëren. Tekstueel is het misschien iets te cliché, want we lijken de tekst al enkele keren bij collega’s gehoord te hebben. Toch doet dat geen afbreuk aan de fun die het nummer uitstraalt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 mei 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief