Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lights – “Lost Girls”

Canada brengt mooie dingen voort. Eentje daarvan heet Lights en dat is niet eens een artiestennaam. De zangeres geboren als Valerie Anne Poxleitner legaliseerde enkele jaren geleden haar voornaam naar simpelweg Lights. Al meer dan tien jaar timmert ze ondertussen aan de muzikale weg, waarbij ze vooral in eigen land immens populair is en poppy dansplaatjes afwisselt met stoere rocknummers.

De Canadese heeft de gewoonte om altijd een akoestische versie uit te brengen van haar albums, en steeds vaker voegt ze daarbij ook nieuwe nummers toe aan haar repertoire. Dat is met “Lost Girls” niet anders. Hoewel de single niet op Skin & Earth stond, zal het wel op het akoestische album te vinden zijn, dat uitkomt op 12 juli.

“Lost Girls” is geschreven voor alle meisjes en vrouwen die ooit commentaar kregen over hun uiterlijk of hun manier van doen. Tegelijkertijd is het veel meer dan zomaar een feministisch pamflet. Pittig detail: de videoclip is helemaal huisgemaakt, in een eigen studio en door manlief Beau Bokan van Blessthefall. Lights bewijst opnieuw dat ze niet alleen een popkoningin is, maar ook de emoties kan bespelen. Wat ons betreft zeker geen verloren meisje, maar eentje om te (beginnen) koesteren.

FacebookSiteInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Band of Horses - "Lights"

Vorig jaar kwam Band of Horses op de proppen met twee nieuwe singles: “Crutch” en “In Need Of Repair”. Wij konden ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lights – “Real Thing” (feat. Elohim)

Lights Poxleitner timmert al heel lang aan haar weg naar succes en scoort zeker in thuisbasis Canada hoog in de hitlijsten. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Ruben Block - "Lights"

De meesten kennen Ruben Block als de charismatische frontman van het trio Triggerfinger, maar al sinds vorig jaar kriebelt het bij hem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.