Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Flying Lotus ft. Anderson .Paak – “More”

Flying Lotus pleziert ons de laatste weken met nieuwe nummers van zijn aankomende plaat Flamagra. Zo kregen we al “Spontaneous“, “Takashi” en “Fire Is Coming” te horen. Wat we ook al weten over de aankomende plaat is dat ze bol staat van artiesten waarmee FlyLo samenwerkte. Voor “More” is dat met niemand minder dan Anderson .Paak. Moet deze man nog voorgesteld worden? De Amerikaan speelde in maart nog de Lotto Arena plat en bracht vorige maand met Ventura nog een erg te smaken album uit.

“More” opent met een jazzy beat en dat is niet te verbazen aangezien Thundercat het nummer mee geproduced heeft. Op deze beats komt Paak’s stem het sterkst tot zijn recht en geeft hij ook het beste van zichzelf. We krijgen zang afgewisseld met wat rap verses. Gooi hier dan nog een funky synthesizer bij en je krijgt een hit. Dit mag eigenlijk ook wel wetende dat er zes jaar aan het nummer werd gewerkt.

Samen met dit nummer kondigde Flying Lotus ook een Noord-Amerikaanse tour aan, dus we zullen nog even moeten wachten om hem live aan het werk te zien. In afwachting daarvan kunnen we vanaf 24 mei al naar Flamagra luisteren.

FacebookTwitterInstagram

8 mei 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief