Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Halestorm – “Chemicals”

Al sinds 2009 zingt de Amerikaanse rockband Halestorm over de donkere kant van het leven, wat hen in het voorbije decennium miljoenen fans opleverde. Vorig jaar losten ze hun nieuwste album Vicious, en van die titelsong krijgen we nu een B-kant te horen. Deze B-kant was exclusief verkrijgbaar voor Record Store Day, nu valt deze sterke powersong ook te streamen!

“Chemicals” handelt net als vele Halestorm-tracks over druggebruik. Op hun laatste schijf ging het trio terug naar hun roots en daarmee produceerden ze een steenhard album. “Chemicals” ligt in diezelfde lijn. Lizzy Hale smijt haar hele ziel in het nummer, zowel vocaal als muzikaal. We willen niet seksistisch zijn, maar dit is echt wel een lekkere schijf! Halestorm is een band die enorm veel op tournee is, wij kunnen alleen maar hopen dat dit nummer in hun setlist zal worden opgenomen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 april 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief