Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “Drugs & The Internet”

Lauv is de naam die popfans al een tijdje horen rondvliegen. Nadat hij een hit scoorde met zijn catchy single “Like Me Better” en hij voor artiesten zoals Charli XCX & Demi Lovato nummers schreef, laat hij zich ondertussen nog meer opmerken. Met blauw haar, een hippe stijl en minstens even coole poptracks heeft hij zich in een korte tijd als echte popster geprofileerd. Ook Ed Sheeran is fan en nam de Britse zanger met Lets bloed mee op tour. In oktober 2017 vertelde hij ons al in een interview over zijn grootse plannen en die lijken nu werkelijkheid te worden.

Lauv’s eerste single van zijn weldra verschijnende debuutalbum kwam vandaag met een videoclip uit en toont waarom hij al snel uit kan groeien tot een gigantisch meisjesidool à la Shawn Mendes of Ed Sheeran. “Drugs & The Internet” klinkt fris, monter, opgewekt en vooral interessant genoeg om te boeien. Duistere bassen versterken de energie van de song en zorgen ervoor dat je al snel weg bent van het nummer. We verwachten dus alleen maar goeds van zijn nieuwe album How I’m Feeling, dat nog geen datum kent. Wat we wel al weten is dat Lauv zijn debuutalbum op 30 oktober in de AB komt voorstellen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter