Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Marika Hackman – “i’m not where you are”

Het is intussen twee jaar geleden dat we nog iets nieuws hoorden van Marika Hackman. Ze kwam toen met het geweldige I’m Not Your Man, waarop ze de folky sound van haar debuutplaat infuseerde met een dosis assertieve, zelfverzekerde rock. We waren dan ook dolenthousiast toen vandaag plots een nieuwe single opdook, en “i’m not where you are” lost onze verwachtingen met gemak in.

Vanaf de eerste seconde is het duidelijk dat ook album drie een zekere stijlswitch zal meebrengen. We horen meteen een synthesizer, eerder een rariteit in Hackmans muziek. Qua sound denken we wat aan de nieuwe van Foals; er komen elektronische elementen bij, maar de muziek boet niet in aan ruwheid en authenticiteit. Het nummer is ook waanzinnig catchy, compleet met een explosieve gitaarsolo en harmonieën om duimen en vingers bij af te likken.

Als leadsingle is “i’m not where you are” meer dan geslaagd. We wachten dan ook ongeduldig op dat nieuwe album!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

24 april 2019

About Author

Lyra muziek is cool. • luisterlog: last.fm/user/lyramsr


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief