Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo & Cam – “So Long’

Diplo bracht nog maar net samen met Labrinth en Sia een album uit onder de naam LSD of de Amerikaanse dj & producer staat al aan de deur met een splinternieuw concept. Onder zijn nieuwe monniker (en geboortenaam) Thomas Wesley gaat Diplo vanaf heden country-getinte muziek maken. Met het nieuwe project wil Diplo nog maar eens zijn veelzijdigheid aan de dag brengen en laten zien dat hij een serieus te nemen artiest is die in elk genre thuis is. Samen met de Amerikaanse country zangeres Cam heeft hij vandaag zijn eerste single van zijn nieuwe project gelost.

Wie dacht dat “So Long” volledig country zou zijn, zit fout want het nummer is een fusie tussen electro en country waarbij de elektronische kant toch wel overheerst. Het meest country aan het nummer is naast de viool, de stem van zangeres Cam. ‘Yihaa’ hoor je ons na het luisteren van het nummer niet meteen roepen, want daarvoor mist het nummer een beetje aan finesse. Toch heeft de single iets gezellig en catchy, waardoor we niet uitsluiten dat het nummer weldra op de radio te horen zal zijn. We zijn benieuwd hoe dit project verder evolueert, want verdere samenwerkingen met country acts staan in de startblokken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aluna - "Forget About Me"

Het Britse duo AlunaGeorge wist zich de afgelopen tien jaar meermaals naar de top van verschillende dance hitlijsten te duwen. Met een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Diplo & Damian Lazarus - "Don't Be Afraid" (feat. Jungle)

Wie Diplo niet kent van zijn solowerk als dj en producer, kent hem ongetwijfeld als lid van Major Lazer of van LSD…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tommy Cash - "ZUCCENBERG" (feat. $uicideboy$ & Diplo)

Een genre vastplakken op Tommy Cash is net zoals appelen met peren vergelijken, dat gaat gewoon niet. Elk nummer dat Tommy Cash…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.