Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kid Kapichi – “Glitterati”

In het begin van het jaar brachten ze met “2019” al een uitstekende single uit, maar het bleef wachten tot nu voor we weer eens een single van het Britse viertal uit Hustings kregen. De ster van de Britse rockband is al even aan het opstijgen en zou dit jaar finaal kunnen doorbreken, want ze kunnen ondertussen ook rekenen op de steun van BBC Radio 1. De sound van Kid Kapichi ligt in dezelfde lijn als landgenoten Slaves en The Blinders, en daarom is het ook maar weinig verbazend dat deze bands ze onlangs nog meenamen op hun eigen tour. De nieuwe single van Kid Kapichi is andermaal een feest voor gitaarliefhebbers.

“Glitterati” is nu al de zoveelste sterke single van het viertal die we maar moeilijk uit ons hoofd kunnen krijgen, en dat ligt niet alleen aan het catchy refrein. Het nummer is heel strak opgenomen en gaat over de vele mensen die op zoek zijn naar faam en bekendheid. De typische rocksound werd overigens nog wat aangevuld met een tof koeklokje, maar het zijn toch vooral de oerdegelijke gitaarriffs die tot de verbeelding spreken. Kid Kapichi blijft een band die we in de gaten moeten houden, want ze blijven steeds weer met hoge kwaliteit te presteren.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

21 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief