Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Press Club – “Get Better”

Press Club is een Australische garage punk band. Wie houdt van eerlijke, rauwe punkrock, zal deze band wel kunnen smaken. Hun debuutalbum Late Teens is een echte aanrader en kwam uit in maart 2018. Net als dat album is ook deze single zelfstandig opgenomen en geproducet.

“Get Better” zet energiek in, met heftige gitaren en drums die ons meteen wakker schudden. De ruige stem van frontvrouw Natalie Foster vormt de perfecte aanvulling. Richting het refrein wordt de muziek harder en harder, om dan plots een melodische draai te nemen. Maar al snel hernemen de gitaren hun snelle, strakke sound. Daarna verandert het tempo en wordt alles wat trager, maar blijft de sfeer even intens. Het slot sluit weer aan bij het begin, en doet snakken naar meer. De variatie in snelheid is verfrissend, en de stem van de zangeres weet ons enorm te boeien.

Press Club ziet zichzelf in de eerste plaats als liveband. Op vrijdag 26 april spelen ze op Groezrock, en dat wordt sowieso de moeite!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 april 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief