Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single P!nk – “Walk Me Home”

P!nk mag zich rekenen tot de grootste vrouwelijke entertainers van ons tijdperk en bracht in 2017 haar zevende studioalbum Beautiful Trauma uit, waarop ze toonde dat ze de stoerste mama ter wereld is. Haar door rock beïnvloede pop kent heel wat fans en wordt graag gespeeld op de radio. Hierdoor gebruikt ze haar platform daarom maar al te graag voor politieke statements zoals in het wereldberoemde “Dear Mr. President”. P!nk is zonder meer één van de populairste pop-artiesten van het huidige tijdperk en brengt in april haar achtste album Hurts 2B Human uit.

“Walk Me Home” is de lead single van P!nk’s nieuwe album, dat ze op een uitgebreide Europese stadiontour zal voorstellen. Haar kenmerkende rockige popsound laat ze op het nieuwe nummer achterwege, maar aan folkinvloeden deze keer geen gebrek. Het hele nummer wordt opgebouwd richting het refrein, waarin ze heel wat dynamiek weet te creëeren. De single is verre van haar strafste werk, maar weet toch op de één of de andere manier voor een positieve noot te zorgen.

Op donderdag 27 juni geeft P!nk haar enigste festivalshow van haar tour op Rock Werchter. Tickets zijn nog steeds te koop.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

20 februari 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief