Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single P!nk – “Hustle”

P!nk heeft zich bij enkele Rock Werchter fans niet meteen populair gemaakt, maar daar trekt ze zich niets van aan. Met een groot aantal fans, een aardig lijstje hits en vooral een knaller van een show zal ze op de openingsdag van het grootste Belgische festival voor een groot popspektakel zorgen. Met haar nieuw album Hurts 2B Human in het sleeptouw, mogen we ons ook aan een aantal nieuwe nummers in de set verwachten. Hoe het hele album klinkt, valt vanaf 26 april te ontdekken, maar vandaag krijgen we in ieder geval de tweede single te horen.

“Hustle” heeft een aanstekelijke groove, die door de basgitaar doorheen het hele nummer overeind blijft. Terwijl popsterren tegenwoordig het ene experiment na het ander voltrekken, blijft P!nk haar sound trouw. De attitude van deze release is ook deze enorme ‘IDGAF’-attitude en dat maakt haar zo aantrekkelijk. De Amerikaanse zangeres heeft pit en steekt dat niet onder stoelen of banken. Misschien niet haar strafste single, maar blijven hangen doet het zeker. We zijn benieuwd hoe het nieuwe werk op Werchter zal uitpakken.

P!nk speelt op Donderdag 27 juni op de Main Stage van Rock Werchter.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief