FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Bos! Festival lost line-up met o.a. Absynthe Minded, The Bony King Of Nowhere en Jan Verstraeten

Op zaterdag 13 juli organiseert Wilde Westen het Bos! Festival in het prachtige natuurdomein Bergelen in Gullegem. Op het eendagsfestival zal je twintig muzikale acts tegenkomen, van groot tot klein en van electronica tot klassiek. En de line-up mag er zijn!

Zo strikte Bos! Festival al Beak>, een duistere krautrockband met Geoff Barrow van Portishead. Ook de Belgen zijn mooi vertegenwoordigd met het bekende Absynthe Minded, singer-songwriter The Bony King Of Nowhere en de filmische muziek van Jan Verstraeten.

Maar onder de nieuwe namen vinden zich ook enkele verrassende acts als één van de meest beluisterde levende pianisten ter wereld, Joep Beving, De Nieuwe Lichting-protegé Mooneye, maar ook de hypnotiserende elektronica-pianotoetsen van David Poltrock zijn van de partij.

De volledige line-up van Bos! festival vind je op bovenstaande foto, maar evengoed op de Facebook of de site van Bos! Festival.

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Absynthe Minded: ‘Tot “Envoi” moesten we het hebben van optredens’

Op 9 april kwam Saved Along the Way – The Best of Absynthe Minded uit. Een plaat met 16 van de beste…
InstagramNieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single Mooneye – “Fix the Heater”

Kippenvel van de eerste tot de laatste seconde met de nieuwe single van Mooneye. De Belgische indieformatie kondigt met “Fix the Heater”…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.