Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Pivot Gang ft. Smino – “Bad Boys”

Nog geen twee weken na “Studio Ground Rules” krijgen we alweer een nieuwe single van de jongens van Pivot Gang. Een zeer mooie verrassing, bovenop dit heuglijke nieuws, is de feature van de eveneens uit Chicago afkomstige Smino. Bij zijn soloproject werkte Saba al meerdere malen samen met deze rapper, die erin geslaagd is een sterk herkenbare en geliefde flow te ontwikkelen. Smino bracht eerder deze week nog de clip uit voor het nummer “Z4L” van zijn album NOIR.

Het is bij een eerste kennismaking met “Bad Boys”  toch wel even schrikken; een stevige trap beat van dit kaliber is niet meteen wat je zou verwachten. Pivot Gang toont hier echter geen enkel probleem mee te hebben en verbaast ons opnieuw met een metamorfose. Zeker de creativiteit van het refrein, stampvol rare kreten, is bewonderingswaardig. Smino stelt dan ook niet teleur en geeft “Bad Boys” een extra zetje. De minder bekende MFnMelo en Joseph Chillams weten daarnaast ook op een hoog niveau te presteren, kortom een sterke prestatie van het volledige team. Het debuut album van Pivot Gang, You Can’t Sit With Us, is ondertussen aangekondigd voor 19 april.

 

6 april 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief